cea mai buna crema antirid Secrets

Wiki Article

Pielea din jurul ochilor, inclusiv cea de pe pleoape, este foarte delicata. De fapt, este cea mai subtire piele de pe corpul vostru. Aceasta o facial area predispusa la:

Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm day, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest web-site.

Stocarea tehnică sau accesul este necesară pentru a crea profiluri de utilizator la treatment trimitem publicitate sau pentru a urmări utilizatorul pe un internet site web sau pe mai multe internet site-uri Website în scopuri de advertising similare.

Crema este destinata a fi utilizata pe pielea matura pentru a decrease aparitia ridurilor adanci. Contine ulei de argan, care este bogat in antioxidanti si acizi grasi esentiali. Aceste ingrediente ajuta la hidratarea si hranirea pielii, reducand in acelasi timp aparitia ridurilor.

Crema adresează toate tipurile de linii și riduri prin trei acțiuni diferite – reparare, refacerea texturii și reumplere – ceea ce are nenumăcharge beneficii antiaging pentru tenul tău: stimulează producția organică de colagen, netezește pielea și hidratează ridurile fantastic.

Cand folositi crema anticearcane, aplicati o cantitate de marimea unui bob de mazare cu degetul si tamponati-o usor pe piele. Evitati sa aplicati prea mult produs, deoarece acest lucru ar putea provoca iritatii daca ajunge in ochi.

Nu uita să aplici cremă cu SPF, mai ales dacă utilizezi un produs cu retinol, deoarece tenul este mult mai sensibil și predispus la pete pigmentare. 

După o utilizare constantă pe o perioadă mai lungă, se observă corectarea ridurilor advertânci și o piele mai fermă, oferind un factor odihnit și revitalizat.

Ofera vitalitate suprafetei pielii pentru repararea si reconstructia pe tot parcursul noptii. Minimizeaza remarcabil aspectul ridurilor in patru saptamani.

Daca doresti o crema hidratanta care sa nu contina parfum, sa nu irita sau sa incarce pielea, Neutrogena Hydro Raise® Experience este alegerea perfecta. Conform testelor clinice, hidrateaza pielea timp de 48 ore, avand efecte benefice in mentinerea elasticitatii si fermitatii pielii.

Prin tripla sa acțiune, crema revitalizează, fortifică și hrănește pielea, minimize dimensiunea și citeste mai mult intensitatea petelor pigmentare, netezește și întinerește tenul. După doar 4 săptămâni vei putea observa că tenul tău este uniformizat și mai luminos.

De la creme antirid cu rol de prevenție, la cele care contribuie la reducerea ridurilor pentru un ten mai revigorat și catifelat, oferta este foarte bogată și variată.  

În concluzie, crema de față Vichy Liftactiv Supreme pentru ten standard/mixt este un produs de încredere, treatment oferă rezultate vizibile și various beneficii pentru îngrijirea tenului, fiind o alegere excelentă pentru combaterea ridurilor și Guysținerea fermității pielii.

Daca doriti sa va imbunatatiti sanatatea pielii, iata ingredientele pe care le doriti in cremele, serurile si lotiunile voastre antirid:

Report this wiki page